Aktuella händelser

Just nu hos oss

FJÄLLSOMMARTIDER 2022

Premiär för Destination Kittelfjälls första stora sommarvecka.


9-16 juli 2022 kommer Destination Kittelfjäll (kittelfjall.com) tillsammans med alla oss andra företag i övre Vojmådalen, plus partners, att anordna en fullspäckad vecka (lör-lör) med olika aktiviteter och roliga, lärorika evenemang, spelningar och god mat och dryck i den renaste av fjällanda. 


Ett antal kända profiler och välkända företag kommer att finnas utspridda i dalgången, från Grönfjäll i öst till Gränssjö i väst, där det kommer att finnas något för alla!


Hos oss på campen i Henriksfjäll kommer vi ha ett tydligt fiske- och äventyrstema på agendan. I samarbete med våra kära vänner Hotell Granen, Fjällbryggarna och Baitbox m fl kommer Ni att kunna göra allt ifrån att bl a få lära känna dessa härliga människor och företag, testa deras produkter, ta del av deras tjänser och ha en allmänt trevlig stund. Mer info om detta kommer komma löpandes. Allra snabbast får Ni som vanligt infon genom att följa våra sociala medier på Facebook (Camp Vojmådalen) och Instagram (@campvojmdalen).Kontakta oss redan idag för att säkerställa Er plats på evenemanget!

2022-03-10


FÖRVÄRV AV BILKONSULT KITTELFJÄLL AB!


Som en del av vår ambition att kunna erbjuda Er ett så brett och anpassat fjällupplevelseprogram, med allt vad det innebär, har vi nu slagit oss ihop med BILKONSULT Kittelfjäll AB, som numera kommer gå under vårt namn Camp Vojmådalen AB.


I och med denna sammanslagning får vi in ett par "ben" ytterligare, då främst med BILKONSULT´s fordonsflotta och behörigheter att komma ännu närmare och längre ut i naturen än vi annars hade kunnat göra!


Vi ser fram emot att erbjuda Er de upplevelser Ni önskar - oavsett om Ni är en stor eller liten grupp, nybörjare eller vana fjällmänniskor, oavsett årstid eller aktivtet - så vill vi kunna göra det mer Er!


Camp Vojmådalen + BILKONSULT Kittelfjäll = Sant <3